Cooperativa

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Responsabilitat Social

Des de la Cooperativa es vetlla per una responsabilitat social constant i en augment. Dins de l'Escola, i en especial la Comissió d'Implicació Social, es gestionen diversos projectes i propostes on alumnat, famílies i treballadors s'involucren per intentar entendre i millorar la societat actual i educar en valors.

 

Mitjançant l'esport:

Com la Cursa Can Llimona i la prova esportiva organitzada des de l'Escola on els beneficis es destinen a fins benèfics.

 

Amb la música:

Com el projecte TEMPO que estableix lligams amb alumnes de tot el món a partir de la música.

 

Amb participacions en projectes solidaris:

Com el projecte de la Fundació Mútua General de Catalunya 1Origami1Euro que destina, a la MaratóTV3 un euro per cada origami recollit. L'any 2015 vàrem aportar més de 1500 origamis i el 2016 més de 2000.

 

Amb iniciatives solidàries:

Com el projecte RedDay el qual consisteix a organitzar una donació de sang a l'Escola amb la col·laboració i el suport del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Des de les assignatures de biologia, llengua i matemàtiques es treballen els diferents aspectes per aconseguir assolir l’objectiu final. Els alumnes de tercer d’ESO són els organitzadors i responsables d’aquest projecte, amb la col·laboració i l’empenta de professorat, alumnes i famílies de l’escola intenten superar, cada any, el número de donacions.

Un dels objectius d’aquest projecte és involucrar als alumnes en un acte de solidaritat i complicitat amb la població dels voltants. Participen en una experiència que involucra a tot el personal de l’escola, de forma que els alumnes són els protagonistes duent a terme un servei de promoció de la salut i sent conscients de la importància de donar sang.

 

Amb accions puntuals:

  • Recollida de roba per a infants
  • Recollida de taps
  • Jo i el món (Xerrades de conscienciació social)
  • Llumeneta
  • Dia de la Pau
  • Dia de la Generositat
  • ...

Des de la comissió d'implicació social estem oberts a noves propostes i activitats. Si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Entre tots podrem construir una millor escola i una millor societat.