Admissions

Admissions 2020-2021

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2020-2021 s'ha vist afectat per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya i l'estat d'alarma. A continuació teniu les dates previstes. Molt aviat, quan el Departament d'Educació faci públic el formulari de prematrícula, el publicarem en aquest apartat web. Hem habilitat un correu electrònic per poder facilitar tot el procés de preinscripció i poder resoldre tots els dubtes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Calendari 

 

Prematrícula curs 2020-2021

EI, EP i ESO
del 13 al 22 de maig de forma telemàtica

BATX
del 27 de maig al 3 de juny de forma telemàtica

Matrícula curs 2020-2021

EI, EP i ESO
de 13 al 17 de juliol de forma presencial amb cita prèvia

BATX
del 8 al 14 de juliol de forma presencial amb cita prèvia

 

 

Procés de preinscripció Batxillerat 

A causa de les mesures de seguretat contra la propagació del COVID19 el procés de preinscripció caldrà que sigui telemàtic. Aquests són els passos que cal seguir:  

Sol·licitud telemàtica

 

1. Accediu al següent formulari "Sol·licitud de plaça per Batxillerat"

2. Ompliu el formulari amb les vostres dades i envieu el formulari

3. Envieu la resta de documentació* a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

4. Fi del procés: El Centre us farà arribar un justificant de recepció del correu

 

Sol·licitud presencial

 

1. Demaneu cita prèvia al 93 778 09 94  - 937780761 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé, a través de l'aplicatiu de Gencat

2. Requeriments:
Només una persona
Cal portar mascareta i guants
Portar tota la documentació emplenada prèviament*

 
 
* Còpia del llibre de família. Si l’alumne està en situació d’acolliment, la corresponent resolució del Departament de Treball, Afers Socials i famílies.
   Còpia del DNI del tutor/a de l’alumne; si és un estranger comunitari, document d’identitat del país d’origen; si és extracomunitari, de la targeta de residència on consta el NIE o passaport.
   Còpia del DNI dels alumnes majors de 14 anys, i menors de 14 si ja en tenen.
   En el cas de la sol·licitud presencial, també cal adjuntar Sol·licitud del vostre curs emplenada

 

Informació

La secretaria de l'Escola atén en tot moment a les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i els detalls de funcionament. Quan les famílies coneixen a fons la proposta del Centre amb antelació al moment de sol·licitar la plaça, gaudeixen de major llibertat per escollir l'escola que més s'ajusta a les seves preferències. Aquesta entrevista no suposa cap compromís per a la família ni per al Centre. 

  • La Secretaria de l'Escola està oberta de 9.00h a 17.00h de dilluns a divendres. Podeu contactar-hi al 93 778 09 94 / 937780761 o bé, enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Places

Per al curs 2020-2021 hi ha places disponibles especialment a:

  • Educació Infantil 3anys
  • 1ESO
  • 1Batxillerat

Podeu consultar les places disponibles a través del Mapa escolar de la preinscripció curs 2020-2021.

 


 

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una decisió fàcil. Ens agradaria poder-vos oferir tota la informació necessària sobre l'Escola, el seu projecte i el seu equip. Per aquest motiu, us oferim les següents opcions:

 

1. Entrevista informativa inicial

Una entrevista personal amb membres de l'equip de l'Escola on us podrem orientar i resoldre els possibles dubtes que tingueu. L'entrevista d'informació pot sol·licitar-se de la següent manera:

  • Per telèfon: 93 778 09 94 
  • Presencialment a la Secretaria de l'Escola

 

2. Visiteu l'Escola en funcionament

Visiteu les instal·lacions de la Cooperativa durant la jornada lectiva. Rebreu atenció personalitzada i podreu veure l'Escola en funcionament. Concerteu cita:

 

3. Jornada de portes obertes

L'Escola organitza també jornada de portes obertes en la qual les famílies interessades poden conèixer les instal·lacions, el professorat i alguns alumnes, així com l'ideari de l'Escola i altres detalls importants del funcionament diari. La Jornada de Portes Obertes d'enguany serà el pròxim diumenge 1 de març de 11 a 14h. 

[ Programa d'activitats JPO 2020 ]