Admissions

Admissions 2020-2021

Les famílies interessades a sol·licitar plaça poden dirigir-se a la secretaria del Centre per sol·licitar una entrevista i també presentar la sol·licitud per via telemàtica.

Informació

La secretaria de l'Escola atén en tot moment a les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i els detalls de funcionament. Quan les famílies coneixen a fons la proposta del Centre amb antelació al moment de sol·licitar la plaça, gaudeixen de major llibertat per escollir l'escola que més s'ajusta a les seves preferències. Aquesta entrevista no suposa cap compromís per a la família ni per al Centre. 

  • La Secretaria de l'Escola està oberta de 8.00h a 18.00h de dilluns a dijous i divendres de 9.00h a 17.00h.

 

Places

Per al curs 2020-2021 hi ha places disponibles especialment a:

  • Educació Infantil 3anys
  • 1EP
  • 1ESO
  • 1Batxillerat

 


 

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una desició fàcil. Ens agradaria poder-vos oferir tota la informació necessària sobre l'Escola, el seu projecte i el seu equip. Per aquest motiu, us oferim les següents opcions:

 

1. Entrevista informativa inicial

Una entrevista personal amb membres de l'equip de l'Escola on us podrem orientar i resoldre els possibles dubtes que tingueu. L'entrevista d'informació pot sol·licitar-se de la següent manera:

  • Per telèfon: 93 778 09 94 
  • Presencialment a la Secretaria de l'Escola

 

2. Visiteu l'Escola en funcionament

Visiteu les instal·lacions de la Cooperativa durant la jornada lectiva. Rebreu atenció personalitzada i podreu veure l'Escola en funcionament. Concerteu cita:

 

3. Jornada de portes obertes

L'Escola organitza també jornada de portes obertes en la qual les famílies interessades poden conèixer les instal·lacions, el professorat i alguns alumnes, així com l'ideari de l'Escola i altres detalls importants del funcionament diari. La data de la jornada de portes obertes d'enguany encara està per concretar amb la resta de centres però normalment es realitza l'últim diumenge de febrer. Si necessiteu més informació, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

[ Programa d'activitats JPO 2019 ]