Oberts al món

La internacionalització de l'Escola i el seu alumnat és un dels objectius del nostre projecte educatiu. Comunicar-se, aprendre, viatjar... Adquirir nous coneixements d'arreu del món no és només possible, sinó necessari.

 

Oberts al món

La internacionalització de l'Escola i el seu alumnat és un dels objectius del nostre projecte educatiu. Comunicar-se, aprendre, viatjar... Adquirir nous coneixements d'arreu del món no és només possible, sinó necessari.

 

Sortides culturals

Cada any l'alumnat realitza sortides culturals a diferents indrets i amb diferents objectius. Des de sortides per Catalunya fins al viatge final de curs a Itàlia.

Ponències i xerrades

La presencia de gent amb experiència laboral a l'Escola és molt freqüent. Professionals de tots els sectors ens visiten per tal de preparar l'alumnat per al món laboral. També es realitzen taules obertes amb exalumnes amb els quals, l'alumnat actual pot intercanviar opinions i orientar-se acadèmicament.

Projectes Internacionals

Projectes amb altres escoles de la resta del món així com el projecte TIME (together in music education). Un projecte molt ambiciós amb què realitzem una peça musical conjuntament amb escoles d'Europa, Amèrica i Àsia.


Connexions exteriors

Contacte amb professors, escoles, institucions... mitjançant videoconferències i les noves tecnologies.

Experiències amb músics professionals

La millor manera d'aprendre música és vivint-la. L'Escola aposta per la presència de músics professionals amb els quals l'alumnat pugui realitzar projectes i aprendre dels professionals del sector.

Concursos i competicions

La presència de l'Escola en concursos és, cada vegada, més elevada. Relats, dibuixos, fotografies, curtmetratges, experiments. Concursos com el de "La Marató", el "videoMAT" o el "CAC a l'Escola" en són exemples.

Formació del professorat

Una formació contínua per al nostre professorat és essencial. Visites i ponències al BET, Simo i ITworldEDU entre d'altres per ser sempre conscient de noves metodologies i recursos educatius.

Pràcticums

Som centre formador de pràctiques per a mestres, professors de secundària, cicles formatius i monitoratge d’activitats de lleure. Col·laborem amb diverses universitats i centres. Actualment amb UB, UIC, Ramon Llull, UPF, Institut Daniel Blanxart, Fundació Pere Tarrés i Sagrat cor de Sarrià.

Immersió lingüística a l'estranger

La internacionalització de la nostra Escola és un dels nostres principals objectius i, per tal d'aconseguir-ho, considerem que és fonamental una bona competència lingüística en llengües estrangeres. A banda de les activitats que es desenvolupen al llarg del curs amb aquesta finalitat, els nostres alumnes d'ESO i Batxillerat tenen la possibilitat de participar en estades lingüístiques a l'estranger durant els mesos d'estiu, la qual cosa afavoreix la millora dels seus coneixements.