Notícies

Experimentem amb elles, la nova càpsula del projecte Llavors

Aquest novembre estrenem nova càpsula formativa dins del projecte Llavors organitzat per l'Espai de Cultura.
Experimentem amb elles, una nova forma de treballar la ciència i la història des de la perspectiva de gènere. Es tracta de sessions d'hora i mitja en les quals l'eix principal gira al voltant de diverses dones que han esdevingut importants en el món de la ciència i la tecnologia. Animem a l'alumnat d'Educació Primària i a les seves famílies a provar aquesta nova proposta. Podeu veure tota la informació, l'ordre de les sessions i accedir al formulari d'inscripcions a través de l'apartat web de Llavors.Fotografies i vídeo resum k19

El passat diumenge dia 20 d'octubre vam realitzar la Mostra Audiovisual de les k19! on es van mostrar les fotografies i el vídeo resum dels 10 dies de les colònies d'estiu d'aquest curs passat. Us adjuntem els enllaços per poder veure les fotos i el vídeo.

[ Galeria Fotografies k19 - Can Joval ]

Carnet d'estudiant per Batxillerat

Avui hem repartit el carnet d'estudiant a l'alumnat de 1Batxillerat. Amb aquest carnet, tot l'alumnat de Batxillerat disposa de descomptes i promocions exclusius en diferents establiments i serveis del municipi i la comarca. Esperem que l'alumnat gaudeixi d'aquests descomptes i l'aprofitin al màxim!

Podeu veure tots els descomptes aquí.