Nova Direcció Docent

Durant l'Assemblea extraordinària del passat 19 de juny, en Xavier Garcia-Duran va anunciar que deixaria el càrrec de Director Docent al final d'aquest curs:

Ha estat una decisió difícil, intensament raonada. Penso que és el millor per l'Escola i per mi. Per l'Escola perquè queda en molt bones mans, i per mi perquè retorno a les aules i als alumnes. Agraeixo a una llista llarguíssima de persones haver-me donat l'oportunitat de treballar amb elles, i demano a una llista de persones (que espero que no sigui tan llarga) disculpes per quan les he fallat, perjudicat o ferit. Seguim endavant, que el projecte bé s'ho val!

En Xavier també va presentar durant l'Assemblea la nova Direcció Docent la qual serà entomada per la Lídia Carranza, actual coordinadora de Batxillerat. Des de l'Escola volem encoratjar a la Lídia Carranza en aquesta nova etapa i agrair al Xavi Garcia-Duran tota la tasca que ha realitzat durant més de 25 anys dins l'Equip Directiu i la gran estima que ha demostrat sempre pel Daina-Isard, la seva gent i el seu projecte. Moltíssimes gràcies, Xavi.