Projectes 3-18

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Cooperativa d'Ensenyament

La Cooperativa d’Ensenyament Daina-Isard és una cooperativa de consum orientada a l’àmbit educatiu. Té en l’Escola Daina-Isard el seu principal servei. La singularitat del model, que és relativament poc estès al nostre país, radica en el fet que les mares i els pares que porten el seus fills a l’Escola són els propietaris de la Cooperativa a parts iguals i que, per tant, poden intervenir en les decisions que afecten el rumb, organització i accent sobre el que es vol orientar l’ensenyament de l’Escola Daina-Isard. L’Escola va néixer el 1969 i es va constituir com a Cooperativa el 1975.

La Cooperativa Daina-Isard té actualment 589 socis i 851 alumnes. n les diverses activitats que organitza. La Cooperativa ofereix altres serveis com ara l'Escola de famílies, el Teatre i les Colònies d'Estiu, o bé, l'Associació Esportiva Escolar i l'Espai de Cultura els quals mobilitzen centenars d'alumnes amb la pràctica de l'esport i en activitats culturals.

 

 

 

L'Assemblea, en la qual hi participen tots els socis, és l'òrgan màxim de decisió de la Cooperativa, i delega les funcions executives ordinàries al Consell Rector format per dotze membres que s'escullen democràticament. 

 

El Consell Rector

Els càrrecs, nomenats pel Consell Rector, són els de President, Sots-President, Secretari, Tresorer i vocals.


Marc Galitó Morral

President 
Membre des de desembre de 2020


Míriam Collado Maestre

Vocal
Membre des de febrer de 2023


Raúl Molina

Secretari
Membre des de febrer de 2023


Jordi Vicente Domenéch

Vocal
Membre des de desembre de 2022


Montse Jiménez
Vicepresidenta
Membre des de febrer de 2020


Eva Fernández Ferreiro  

Vocal
Membre des de febrer de 2021


Joan Gabarró Miras

Tresorer
Membre des de febrer de 2020


Sandra Font Rubiralta
Vocal
Membre des de febrer de 2020


Maria Massegú Blanch
Vocal
Membre des de gener de 2023


Jordi Casanovas Figueres 

Vocal
Membre des de febrer de 2021


Carles Vergara Alert 

Vocal
Membre des de febrer de 2023

  

Els Estatuts de la Cooperativa

Els estatuts són la base jurídica sobre la qual s'assenta la Cooperativa d'Ensenyament Daina-Isard. En ells s'especifica:

  • L'actuació que han de tenir els socis amb els seus drets i els deures
  • El règim econòmic que la regeix
  • L'organització funcional interna
  • Els òrgans de gestió i de representació

La Cooperativa va ser constituïda legalment el 14 de novembre de 1975 i els estatuts van ser modificats i aprovats a l'Assemblea Extraordinària del 6 de maig de 2004. L'any 2009 es va aprovar un nou afegit al text original del 2004 (disponible properament).

La última versió el text es va adaptar a la Llei 18/2002, de 5 de juliol, de Cooperatives de Catalunya amb la modificació del Decret Llei 1/2011, de 15 de febrer. Els estatus vigents van ser aprovats en Assemblea Extraordinària el 20 de desembre de 2016.

[ Estatuts de la Cooperativa 20 de desembre de 2016 ]