Cooperativa

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Campus gimnàstica rítmica

Un espai per aprendre i millorar la pràctica de la gimnàstica rítmica i per passar una bona estona practicant esport durant l’estiu.

  

 

Aquest any 2020 és un any excepcional per la situació provocada per la COVID-19. Tot i així, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar l'activitat de Gimnàstica Rítmica prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i l'equip de monitors.

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.
Totes les entitats d'Olesa de Montserrat que realitzarem activitats d'estiu continuarem treballant conjuntament amb l'Ajuntament, perquè entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Important: Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

Activitat adreçada a

Nens i nenes de 1EP fins a 6EP.

Educació Primària

     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Calendari i horari

Dies: del 29 de juny al 31 de juliol 2020. De 9 a 13h. Inscripció per setmanes.

  

Setmanes

Dll

Dm

Dx

Dj

Dv

A

29

30

1

2

3

B

6

7

8

9

10

C

13

14

15

16

17

D

20

21

22

23

24

F

27

28

29

30

31

 

 

Serveis opcionals

 

  Servei de permanència de 8:00h a 9:00h 

Servei Permanència matí: 18€ per setmana. 

 

Quotes

Les quotes inclouen totes les activitats. 

  Matins (9h-13h)
1 setmana 103€
2 setmanes 206€
3 setmanes 309€
4 setmanes 412€
5 setmanes 489€
Jugadors AEEDI 10% descompte, cooperativistes 5% descompte, excepte servei d'acollida matí.

  

Monitors i monitores

Les activitats del Campus de Gimnàstica Rítmica les realitzaran les Monitores del Club Gimnàstica Ballarina, el mateix equip que realitza l'activitat Gimnàstica Rítmica de l'AEEDI durant el curs. L'activitat es realitzarà a les instal·lacions del Daina-Isard.

 

Per apuntar-se i més informació:

Podeu omplir el següent formulari o bé, adreçar-vos a:

[ Formulari d'inscripció ]

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Cal un mínim de 10 persones per setmana per tirar endavant l'activitat
  • Últim dia d'inscripció: divendres 12 de juny

 

ACTIVITATS OBERTES A TOTHOM

Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!