Notícies

Campus DISETEM i Estades Esportives

Ja teniu disponibles els formularis d'inscripció a les activitats organitzades des de l'Espai de Cultura i l'Associació Esportiva Escolar, Campus DISETEM i Estades Esportives les quals tindran lloc del 2 al 10 de setembre.


Campus DISETEM: Un espai d'educació en temps de lleure per començar a enfilar de nou el ritme escolar. Organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina Isard. Tallers, jocs, sortides i algun dia a la piscina per a nens i nenes que iniciaran els cursos d'EI 3anys a 5EP. Realitzada per un equip de monitors amb experiència i amb formació i titulació adient. Tota la informació aquí.

Estades Esportives: Volem donar-vos l'oportunitat de practicar FUTBOL SALA, TENNIS TAULA i VÒLEI amb PISCINA cada dia. Les activitats esportives es realitzaran als espais poliesportius de l'Escola Daina-Isard. Treballarem: la tècnica, la tàctica del futbol sala, complementant-ho amb la iniciació o perfeccionament del tennis taula i vòlei. Estades impartides per Monitors titulats per la Federació Catalana de Futbol (FCF), especialistes de tenis taula, vòlei i Monitors de Lleure. Tota la informació aquí.

La Nanuc us dóna la gràcies!

La Nanuc i tots nosaltres us donem les gràcies per participar en aquest projecte. La Nanuc, el primer llibre il·lustrat per l'Escola amb l'objectiu de conscienciar als seus lectors sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, ha recaptat 1100€ els quals farem arribar durant aquests dies al projecte Polar Bears International. Si encara no teniu el vostre exemplar, el podeu reservar aquí!
Un cop més, moltes gràcies per ajudar-nos a cuidar el medi ambient a través de la cultura i l'educació.

Nova Direcció Docent

Durant l'Assemblea extraordinària del passat 19 de juny, en Xavier Garcia-Duran va anunciar que deixaria el càrrec de Director Docent al final d'aquest curs:

Ha estat una decisió difícil, intensament raonada. Penso que és el millor per l'Escola i per mi. Per l'Escola perquè queda en molt bones mans, i per mi perquè retorno a les aules i als alumnes. Agraeixo a una llista llarguíssima de persones haver-me donat l'oportunitat de treballar amb elles, i demano a una llista de persones (que espero que no sigui tan llarga) disculpes per quan les he fallat, perjudicat o ferit. Seguim endavant, que el projecte bé s'ho val!

En Xavier també va presentar durant l'Assemblea la nova Direcció Docent la qual serà entomada per la Lídia Carranza, actual coordinadora de Batxillerat. Des de l'Escola volem encoratjar a la Lídia Carranza en aquesta nova etapa i agrair al Xavi Garcia-Duran tota la tasca que ha realitzat durant més de 25 anys dins l'Equip Directiu i la gran estima que ha demostrat sempre pel Daina-Isard, la seva gent i el seu projecte. Moltíssimes gràcies, Xavi.