Notícies

2a Xocolatada Solidària

Ahir vam celebrar la segona xocolatada solidària a l'Escola. Un curs més, un grup de mares i pares va impulsar aquesta iniciativa que té com a principal objectiu la lluita contra el càncer infantil. Més de 1400 euros es van recaptar durant l'activitat els quals farem arribar a l'Hospital Sant Joan de Déu durant els pròxims dies. Des de la Cooperativa volem agrair a tota la gent implicada i que fa possible aquestes activitats. També volem agrair molt sincerament la participació de la Legion 501 que ens va animar la festa amb les seves disfresses.
Moltíssimes gràcies a tots i a totes. Us recordem que encara sou a temps de col·laborar! Trobareu l'urna a Secretaria de l'Escola.
Aquí podeu veure totes les fotografies!

Llavors, les nostres càpsules formatives

Us presentem el nou projecte que hem creat durant els últims mesos a l'Espai de Cultura de la Cooperativa. Es tracta d'un projecte que hem anomenat Llavors.

Llavors és una iniciativa que pretén promoure i difondre la cultura en totes les seves formes. Es tracta d'un conjunt de càpsules formatives destinades a totes les edats i que ens motiven a fer un tastet de diverses disciplines que ens sonen però que mai ens hem decidit a provar.
Hem escollit per a fer-ho grans professionals del nostre territori.

Podeu veure totes les activitats i l'agenda al web de llavors. Us atreviu a provar-les?

CEE - Vòlei i Gimnàstica Rítmica

Dins el circuit esportiu escolar, l'Associació Esportiva Escolar Daina-Isard, conjuntament amb la regidoria d'esport de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, organitza una jornada de vòlei i gimnàstica rítmica dirigida a joves de 1EP a 4ESO el dia 2 de febrer de 10h a 13h. Per poder participar i facilitar l'organització de la jornada, us demanem que ompliu la següent butlleta. 

Enllaç Formulari Inscripció Circuit Esportiu Escolar ]

Us animem a venir i gaudir de l'esport amb nosaltres!