Notícies

Carnet d'estudiant per Batxillerat

Avui hem repartit el carnet d'estudiant a l'alumnat de 1Batxillerat. Amb aquest carnet, tot l'alumnat de Batxillerat disposa de descomptes i promocions exclusius en diferents establiments i serveis del municipi i la comarca. Esperem que l'alumnat gaudeixi d'aquests descomptes i l'aprofitin al màxim!

Podeu veure tots els descomptes aquí.

SOLD OUT - Matilda, el musical

Ahir, més de 200 persones van omplir de ple el Casal d'Olesa de Montserrat per veure Matilda, el musical. Després de moltíssimes hores de planificació i assaig, per fi vam poder veure el resultat d'un espectacle que va encantar a tot el públic. Moltíssimes felicitats a tots els participants i en especial a l'Emma, la directora del musical que ha vinculat el seu Treball de Recerca en aquest projecte.

#VagaPelClima

Des de l'Escola també hem volgut sumar el nostre granet de sorra amb la #vagapelclima Durant tot el dia, l'alumnat de les diferents etapes han realitzat diverses activitats sobre l'estat actual del planeta Terra. Alguns d'ells ho han fet a través de l'exposició Denuncia Mediambiental, composta per fotografies realitzades durant aquestes vacances per l'alumnat i el professorat de l'Escola. 
També s'han realitzat debats entorn de quines iniciatives podem fer com a individus i quines com a col·lectiu, i per acabar, hem volgut deixar un record d'aquest dia a través dels photocalls que hem creat.