GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Notícies

Èxit en la Xocolatada Solidària

Ahir, després de l'activitat lectiva, vam realitzar la xocolatada solidària al pati de cicle inicial. Aquesta iniciativa promoguda per algunes famílies de l'Escola té com a objectiu la recaptació de donacions per la recerca del càncer infantil. Finalment es van recaptar més de 1000€. Una grata sorpresa que demostra, un cop més, la implicació social de les famílies del Centre i de la Vila. Moltíssimes gràcies per fer-ho possible!

 

Va de sèries...

Les sèries de televisió són miralls que es passegen per tots els temps. Més enllà de definir-les com un programa televisiu on cada episodi té una unitat narrativa independent però que comparteix els mateixos personatges, les sèries són col·leccions que marquen, que transformen, que generen conversa al voltant d'una taula, que inciten al debat i que fins i tot a vegades, uneixen generacions.
En aquest Vitruvi hem volgut deixar una mostra de les sèries del passat i del present que ens han marcat, que ens han enganxat en algun moment al televisor i que, fins i tot, qui sap, potser també ens han canviat una mica a nosaltres mateixos. Esperem que gaudiu de l'exposició!

21 de febrer - RedDay

La solidaritat és un dels pilars d'aquesta escola. El pròxim dimecres 21 de febrer realitzarem la segona edició del RedDay. Aquesta campanya de donació de sang l'organitza l'alumnat de 3ESO i aquest any tenen el repte de superar les donacions obtingudes en la primera edició. Aquesta acció forma part de tot un projecte pedagògic transversal on les llengües i les matemàtiques tenen un paper molt important. Us esperem a tots i totes el pròxim dimecres 21 de febrer!