GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Notícies

10a Cronoescalada BTT a Puigventós i 3a Minicrono

El diumenge 6 de maig celebrem la 10a edició de la Cronoescalada BTT a Puigventós. La Cronoescalada és una cursa BTT amb un recorregut de 6,2K i un desnivell de +300m. Amb sortida des de l'Escola i arribada a Puigventós. Com a novetat d'aquesta edició, destaquem la nova categoria de bicicletes elèctriques. Hi poden participar els majors de 14 anys (amb autorització) i els adults.
 
Avituallament a l'arribada a Puigventós, esmorzar per a tots els participants de retorn a l'Escola, cronosamarreta de regal, trofeus i premis per als més ràpids de la general i diferents categories i sorteig de dos magnífics pernils entre tots els participants.
 
Podeu inscriure-us i consultar tota la informació a cronoescalada.daina-isard.cat.
També a la secretaria de l'Escola.
Durant aquest cap de setmana i el dia de St Jordi us podeu inscriure per un preu reduït: només 8€!
 
 
Enguany, també celebrem la 3a edició de la Minicrono, un circuit d'obstacles a contrarellotge pels més petits. Amb l'ajuda dels monitors a càrrec de l'activitat, els més petits podran practicar el circuit i realitzar posteriorment una volta cronometrada. Esmorzar per a tots els participants i medalles per als més hàbils. Aquesta activitat és gratuïta.
Us preguem que registreu els nens i nenes en aquest petit formulari d'inscripció per a fer una previsió de participants, tot i que també es poden apuntar el mateix dia de la Cronoescalada. 
 
Us animem a tots a compartir aquesta jornada d'esport amb nosaltres!
 
 
 
 

Premiats Concurs dibuix escolar BBVA

Aquest cap de setmana passat es van anunciar els guanyadors del concurs de dibuix escolar del BBVA. Un concurs que serveix per estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes. Entre més de 150 escoles participants, tres alumnes de l'Escola han obtingut diferents premis en les seves categories respectives; Bernat Galindo (2EP), Núria Raurich (3EP) i Jana Llimona (5EP).
 
El recull de tots els dibuixos premiats en aquest concurs es fa a través de l'edició d'un llibre amb tots els contes i dibuixos representatius, que es dóna als guanyadors i que també es pot comprar en llibreries. 
 
Des de l'Escola felicitar a tots els participants i la nostra sincera enhorabona als premiats. Aquí podeu veure els tres dibuixos:
 
Bernat Galindo Núria Raurich Jana Llimona

1a Jornada de Conscienciació de l'Autisme

Ahir vam celebrar la primera jornada de conscienciació de l'Autisme a l'Escola. Entre les diferents activitats realitzades a totes les etapes, l'alumnat de 3ESO van tenir el plaer de gaudir de la visita de l'Albert Navarro impulsor de la iniciativa "6 majors, 6 reptes" i compartir amb ell les seves idees i aprendre de la seva iniciativa. Aquí podeu veure algunes imatges de la jornada: