GK University - шаблон joomla Создание сайтов

Notícies

Cerimònia entrega dels 1rs Premis Daina-Isard - 27 d'ocubte

El pròxim dissabte 27 d'octubre tindrà lloc la cerimònia d'entrega dels 1rs Premis Daina-Isard (www.daina-isard.cat) a l'Espai Vitruvi. La jornada durarà tot el matí i comptarem amb la conferència magistral #DEJANDOHUELLA a càrrec de Sergi Grimau, president dels Specials Olympics i emprenedor. Després de la presentació dels projectes, mentre el jurat delibera el resultat, l'Arnau Toledo (Mag Arnau) ens presentarà el seu projecte UTOPIA sobre la creació de la seva pròpia empresa de màgia.


Us adjuntem el programa de la jornada:

Dissabte 27 d'octubre

09:45h. Arribada convidats
10:00h. Presentació Jornada a càrrec del Director General
10:15h. Conferència Inaugural "#DEJANDOHUELLA" a càrrec de Sergi Grimau, President dels Jocs Specials Olympics i emprenedor
11:00h. Presentació projectes finalistes
12:00h. Deliberació del Jurat i presentació del Projecte UTOPIA a càrrec d'Arnau Toledo, el Mag Arnau
12:30h. Veredicte i lliurament de premis
13:00h. Cloenda Institucional
13:30h. Pica-pica

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta primera edició. Per facilitar l'organització de la jornada és necessari confirmar l'assistència a través del següent formulari (les places són limitades a un aforament de 150 persones):

[ Confirmació Assistència 1rs Premis Daina-Isard ]

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entrega dels certificats oficials de Cambridge

Ahir va tenir lloc l'entrega dels certificats de Young Learners, KET, PET i First aconseguits per l'alumnat d'EP, ESO i Batxillerat durant el curs 2017-2018. La Tara Tierney, de Merit School, va ser l'encarregada d'entregar els certificats als més de 100 alumnes que es van presentar als exàmens de Cambridge. Enhorabona a tots ells!

Visita tècnics Societat Digital de la Generalitat

Avui hem rebut la visita dels tècnics de la Direcció General de la Societat Digital de la Generalitat i representants de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Esperem poder treballar conjuntament molt aviat i que hàgiu gaudit de la visita.