Science Club

Science club

Science Club és una activitat extraescolar de ciència dirigida a nens i nenes de cicle mitjà i cicle superior de primària (de 3EP a 6EP) que vulguin gaudir i experimentar encara més amb la ciència, la tecnologia i la creativitat.
Les activitats del Science Club són creades i conduïdes per l'equip de Creaciència, que porta més de 15 anys dedicats a la divulgació de la ciència, utilitzant els experiments com una eina d'aprenentatge, estimulació i transformació, i també incorporant el mètodes STEAM (Science, Technology, Engineering, Arth, Maths).

 

Les sessions del Science Club sempre giren al voltant d'una pregunta científica que el nen o nena podria fer-se: Per què ens guareixen els medicaments? Com ho fan els avions per volar? Què és l'electricitat?

Després d'escoltar i valorar les diverses hipòtesis i de gaudir dels experiments previs que fa el divulgador, fem un experiment principal amb els nens i nenes. L'experiment, a més de ser una eina lúdica, serveix per respondre preguntes i corroborar hipòtesis. El divulgador de Creaciència guia l'activitat per respondre la pregunta a través de l'experiment, aplicant el mètode científic, i facilita tots els ingredients perquè l'experiment sigui un èxit

 

Els grups

3EP i 4EP

Horaris: dimarts de 17.15h a 18.45h
Quota: 66€/mes. Cooperativistes Daina-Isard: 60€/mes

 

5EP i 6EP

Horaris: dijous de 17.15 a 18.45h
Quota: 60€/mes. Cooperativistes Daina-Isard: 60€/mes

 

 

L'equip:

"Creaciència"
L’activitat la duu a terme l'equip de Creaciència. Es tracta de de científics/ques de diverses disciplines, divulgadors/es i pedagogs/gues que han contextualitzat l'activitat perquè sigui adequada, profitosa i divertida per l’alumne, i al mateix temps amb el màxim rigor possible. Els divulgadors que duen a terme les sessions de Science Club tenen experiència treballant amb grups de nens de diferents edats.

 

Per apuntar-se i més informació:

Adreçar-se a:

  • Camil·la Sánchez, tècnica de l'Àrea de Serveis Socioeducatius Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Secretaria de l'Escola dilluns de 16.30 a 19.00h i els dijous de 9.30 a 11.00h
  • Inscripcions tancades