Campus DISETEM i Estades Esportives

Ja teniu disponibles els formularis d'inscripció a les activitats organitzades des de l'Espai de Cultura i l'Associació Esportiva Escolar, Campus DISETEM i Estades Esportives les quals tindran lloc del 2 al 10 de setembre.


Campus DISETEM: Un espai d'educació en temps de lleure per començar a enfilar de nou el ritme escolar. Organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina Isard. Tallers, jocs, sortides i algun dia a la piscina per a nens i nenes que iniciaran els cursos d'EI 3anys a 5EP. Realitzada per un equip de monitors amb experiència i amb formació i titulació adient. Tota la informació aquí.

Estades Esportives: Volem donar-vos l'oportunitat de practicar FUTBOL SALA, TENNIS TAULA i VÒLEI amb PISCINA cada dia. Les activitats esportives es realitzaran als espais poliesportius de l'Escola Daina-Isard. Treballarem: la tècnica, la tàctica del futbol sala, complementant-ho amb la iniciació o perfeccionament del tennis taula i vòlei. Estades impartides per Monitors titulats per la Federació Catalana de Futbol (FCF), especialistes de tenis taula, vòlei i Monitors de Lleure. Tota la informació aquí.