Nanuc, el primer llibre del Daina-Isard

Us presentem la Nanuc, la protagonista que dóna nom al primer llibre il·lustrat editat per l'Escola Daina-Isard amb l'objectiu de promoure la consciència de la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Nanuc és un llibre cuit a foc lent que té com a origen la participació de l'Escola en el concurs de l'organització Polar Bears International (Canadà), una organització internacional que lluita per la conservació dels ossos polars. L'alumnat d'Educació Infantil va participar el curs 2017-2018 en el concurs aportant solucions a l'erradicació del canvi climàtic. Va ser en aquesta ocasió que l'Escola, conjuntament amb l'Aquàrium de Barcelona, va guanyar un premi econòmic que ha decidit invertir en l'edició d'aquest llibre. Com no pot ser d'una altra manera, els beneficis obtinguts en la venda d'aquest llibre (7€ el llibre) repercutiran de nou en el projecte Polar Bears International i s'utilitzaran també amb l'objectiu de promoure la consciència de la sostenibilitat i la cura del medi ambient arreu del planeta.
A partir d'un text propi en català i anglès, l'alumnat d'Educació Infantil ha proposat il·lustracions que han estat font d'inspiració per a l'alumnat de Batxillerat artístic del nostre centre, que són les que finalment apareixen al llibre.
Nanuc és un projecte multidisciplinar treballat en equip en el qual hi ha un treball de la perspectiva de gènere en l'àmbit educatiu i que mostra una voluntat transformadora per la millora d'una societat justa i curosa amb el medi ambient. El pròxim 23 d'abril podreu aconseguir el vostre exemplar de 15 a 17h a la paradeta de llibres de l'Escola.