Farsàndia. Gràcies per l'assistència

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir de les tres representacions de "Farsàndia, el teatre com a eina educativa" en les quals els espectadors també formaven part de l'espectacle. Una representació que combina l'humor amb la passió del teatre. Gràcies a tots i totes per la vostra assistència. Aquesta setmana farem entrega dels beneficis a l'ONG Proactiva Open Arms.

A continuació us adjuntem unes breus paraules d'agraïment d'en Jaume Farrés:

Farsàndia ha estat el tret de sortida perquè l'Espai Vitruvi, esdevingui també un "espai teatral". Moltes gràcies a tothom que, d'una manera o altra, ha participat en el projecte que ha fet possible aquesta realitat.
Agrair també, com no podia ser d'una altra manera, la presència del públic que ens ha fet costat i ha gaudit (també patit...) amb nosaltres.
Moltes gràcies també per l'aportació econòmica a l'ONG Proactiva Open Arms.
I no ens podem estar de dir: "Ens agrada fer teatre perquè estem convençuts de les seves possibilitats pedagògiques. Així doncs, cal fomentar i potenciar l'activitat teatral; perseverar amb l'objectiu que se li atorgui el reconeixement que mereix, sobretot des del cooperativisme actiu"