1a edició Premis Daina-Isard

La Cooperativa d'Ensenyament Daina-Isard, com a membre de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha organitzat la primera edició dels “Premis Daina-Isard” amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa, l’esforç, la creativitat, la solidaritat i el desenvolupament del talent dels joves emprenedors i innovadors del Baix Llobregat. Adreçats a projectes emprenedors i/o iniciatives empresarials de nova creació que tinguin la seva seu social a municipis de la comarca del Baix Llobregat i el model de les quals estigui basat en models d’economia social i cooperativa.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives. http://www.ateneucoopbll.cat/

Si teniu entre 18 i 35 anys, entreu a premis.daina-isard.cat abans del 16 de setembre i participa. La vostra cooperativa podria guanyar fins a 3.000€. 

Per qualsevol consulta, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.