Admissions

Admissions 2019-2020

Les famílies interessades a sol·licitar plaça poden dirigir-se a la secretaria del Centre per sol·licitar una entrevista i també presentar la sol·licitud per via telemàtica.

Informació

La secretaria de l'Escola atén en tot moment a les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i els detalls de funcionament. Quan les famílies coneixen a fons la proposta del Centre amb antelació al moment de sol·licitar la plaça, gaudeixen de major llibertat per escollir l'escola que més s'ajusta a les seves preferències. Aquesta entrevista no suposa cap compromís per a la família ni per al Centre. 

  • La Secretaria de l'Escola està oberta de 8.00h a 18.00h de dilluns a divendres de 9.00h a 17.00h.

 

Places

Per al curs 2019-2020 hi ha places disponibles especialment a:

  • Educació Infantil 3anys
  • 1EP
  • 1ESO
  • 1Batxillerat

 


 

Sabem que escollir una bona escola pels vostres fills i filles no és una desició fàcil. Ens agradaria poder-vos oferir tota la informació necessària sobre l'Escola, el seu projecte i el seu equip. Per aquest motiu, us oferim les següents opcions:

 

1. Entrevista informativa inicial

Una entrevista personal amb membres de l'equip de l'Escola on us podrem orientar i resoldre els possibles dubtes que tingueu. L'entrevista d'informació pot sol·licitar-se de la següent manera:

  • Per telèfon: 93 778 09 94 
  • Presencialment a la Secretaria de l'Escola

 

2. Visiteu l'Escola en funcionament

Visiteu les instal·lacions de la Cooperativa durant la jornada lectiva. Rebreu atenció personalitzada i podreu veure l'Escola en funcionament. Concerteu cita:

 

3. Jornada de portes obertes

L'Escola organitza també jornada de portes obertes en la qual les famílies interessades poden conèixer les instal·lacions, el professorat i alguns alumnes, així com l'ideari de l'Escola i altres detalls importants del funcionament diari. Aquest any, la Jornada de Portes obertes es realitzarà el diumenge 24 de febrer. Si necessiteu més informació, us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

[ Programa d'activitats JPO 2019 ]