Serveis

En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

DISETEM - Campus de setembre

 

Un espai d'educació en temps de lleure per començar a enfilar de nou el ritme escolar. Organitzada per l'Espai de Cultura de l'Escola Daina Isard. Tallers, jocs, sortides i algun dia a la piscina per a nens i nenes que iniciaran els cursos d'EI 3anys a 4EP. Realitzada per un equip de monitors amb experiència i amb formació i titulació adient.

 

Aquest estiu 2021 l’activitat encara pot estar afectada en més o menys mesura a les restriccions COVID. Per tant, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar el DISETEM prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els nens i de totes les nenes, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores.

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.

Important: Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

Activitat adreçada a

Els participants s'organitza en dos grups, els petits d'EI 3anys a EI 5anys i el dels grans de 1EP a 4EP.

  Educació Infantil 

    Educació Primària
     

  Activitat oberta a tothom
  per alumnat i no alumnat de l'Escola

 

Calendari

Enguany, el Disetem es celebrarà de l’1 al 10 de setembre de 2021.

Horaris

El “Campus” té dues opcions d'horari:

  opció A 9.00h a 13.30h 

    opció B 9.00h a 17.00h   

El dia 10, l'activitat finalitza a les 13:30h.

 

L'entrada a les 09:00 hores, pels alumnes d’Educació Infantil, es realitzarà per la porta corredissa de l'Escola situada al c.Montseny (Pati EI). Pels alumnes d’Educació Primaria per la porta de secretaria de l’Escola (pati Olivera).

La recollida s'efectuarà pels mateixos llocs que l'entrada.

 

Serveis opcionals

 

  Menjador amb cuina pròpia 

 

Material necessari

Cal portar esmorzar, gorra pel sol, roba còmode cada dia, calçat tipus sandàlia cordada. Els dies que hi ha piscina, cal dur tovallola de bany, crema de protecció solar i banyador.

 

Activitat de piscina

Cada dia es realitzarà l'activitat de piscina al Club Tennis Olesa. 

 

Quota:

  • 171€ - 9.00 a 13.30h.
  • 231€ - 9.00 a 17.00h.
  • 58€ - Servei de menjador (opcional)
  • Descompte del 10% cooperativistes Daina-Isard (Excepte servei de menjador)
    No hi ha servei de permanència matí de 8 a 9h.

 

Per apuntar-se i més informació:

  • La quota inclou totes les activitats.
  • Cal un mínim de participants per realitzar l’activitat.
  • Places limitades per ordre d’inscripció.
  • La inscripció es realitzarà complimentant la butlleta d’inscripció que teniu a continuació, fins al dijous 29/07/2021.

Adreçar-se a:

[ BUTLLETA D'INSCIRPCIÓ 2021 ]


 Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!