Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Batxillerat

batx-promo.png

  Pla d'estudis 

 

  Horaris 

 

  Espais 

 

  Workshops 

 

Recull informatiu sobre el Batxillerat 2017-2018

 

Des del curs 1986-1987 l’Escola imparteix el nivell que dóna accés directe necessari per cursar estudis universitaris.
Últimes novetats al
 Blog Batxillerat  

Primer va ser COU i després Batxillerat, introduint al llarg d’aquests anys totes les modalitats, de manera que ara l’escola imparteix les següents: Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Social i Artístic (arts plàstiques i disseny), configurant així una de les poques escoles del Baix Llobregat on s’imparteix tots els nivells acadèmics: EI, EP, ESO i Batxillerat, amb doble línea i amb totes les modalitats de Batxillerat.

 

 

El Batxillerat al Daina-Isard

El més important per a la nostra escola és la persona: ensenyar, formar i educar amb responsabilitat, tant en la vessant humana com en l’acadèmica. Intentem formar persones que el seu sí sigui un sí i el seu no sigui un no. Persones crítiques amb els esdeveniments, socials, naturals o polítics, que no els acceptin simplement, sinó que s’hi comprometin, amb la finalitat de millorar el món que han trobat.

100% d'aprovats a la selectivitat en els últims 3 anys.

L’Escola esmerça molts esforços en aconseguir que els seus alumnes progressin tirant endavant aquells estudis i aquelles professions que els ajudin a ser més feliços i fer més feliços al demés. Com a mostra podem oferir els resultats que hem anat obtenint al llarg dels anys en les Proves d’Accés a la Universitat: gairabé el 100% dels alumnes aproven, i la major part d’ells poden accedir als estudis triats. I encara més: molts s’hi mantenen i els acaben. Ara bé: també cal dir que aquests alumnes que aproven la selectivitat representen prop del 95% dels alumnes que van començar Batxillerat. Aquesta dada és molt important: la major part dels alumnes que inicien el Batxillerat a l’escola, l’acaben. I, dels que l’acaben, els que es presenten a selectivitat, l’aproven.

 

Estàs aquí:Inici Escola Oferta formativa Batxillerat Presentació