Daina-Isard

Avancem plegats

Cooperativa d'Ensenyament des de 1969

Servei de permanència

Matins de 8:00 a 9.15 hores

Aquest servei va dirigit a aquelles famílies que per raons diverses han de deixar els seus fills a l'Escola abans de les 9 del matí, concretament alumnes d'EI 3 anys fins a 4ESO.

Els nens i nenes d'EI i d'EP, entren pel vial de serveis que puja des del carrer Montseny i es reuneixen a la sala polivalent d'EI. Allà una persona atén les seves necessitats bàsiques fins l'hora d'incorporar-se l'activitat lectiva. Aquesta persona també és l'encarregada de transmetre informacions puntuals (presa de medicaments, per exemple) entre els pares i els tutors.

Es pot contractar el servei en tres franges:

  8:00h a 9:15h 

   8:30h a 9:15h   
 9:00h a 9:15h

En el cas de l'alumnat d'ESO, l'espai que s'utilitzarà per realitzar el servei de permanències serà la Mediateca i el servei serà únicament de 8.00h a 9.15h. 

 

Tardes de 17 a 18 hores

Aquest servei va dirigit a aquelles famílies que per raons diverses no poden recollir els seus fills a les 17.00h.

Tardes durant la setmana intensiva de juny

A final de curs, durant les  tardes que es plega a les 15.00h, s'ofereix el servei de permanència de 15.00h a 17.00h.

La coordinació d'aquest servei es fa des de L'Espai de cultura, encara que també se'n dóna tota la informació a Secretaria

Totes les famílies interessades poden passar per L'Espai de cultura o Secretaria per tal de formular la demanda del servei, tant si és per tot l'any com si és per dies puntuals.

 

Estàs aquí:Inici Escola Informació i Serveis Permanència