En l'era digital actual, participar en el joc En línia A Suïssa requereix una comprensió profunda dels mètodes de pagament segurs i eficients. Per Als jugadors Suïssos, això implica navegar per un ampli espectre d'opcions de pagament, cadascuna ofereix avantatges únics en termes de seguretat, velocitat i comoditat. Una guia detallada, accessible a https://citeulike.org/de-ch/online-casinos/zahlungen/, desmitifica aquest paisatge, presentant una llista acuradament curada de les millors solucions de pagament per al 2024. Cobreix des de transferències bancàries tradicionals i targetes de crèdit fins a les últimes novetats en carteres electròniques i criptomonedes. Aquest recurs és inestimable, proporcionant informació que ajuda els jugadors a triar els mètodes més adequats per a les seves transaccions d'apostes, garantint un equilibri òptim entre seguretat i facilitat d'ús. Amb aquesta orientació, els jugadors Suïssos poden centrar-se més en la seva experiència de joc, confiant en la seguretat i l'eficàcia de les seves transaccions financeres.

Campus d'estiu Tennis Taula

 tennistaulaheader

Campus d'estiu Tennis Taula 2021

Aquesta oferta esportiva d’estiu que us posa a l’abast l’AEEDI i CTTO pretén donar a conèixer l’esport del tennis taula als nostres nens i nenes. Aquest esport a Olesa de Montserrat, de la mà del CTTO, fa molts anys que es practica. Per això, hem pensat les dues entitats de promocionar-lo encara més, tant per aquells infants i joves que volen aprendre aquest esport tan complert, com aquells que necessiten consolidar-lo.

Iniciació i tecnificació del tennis taula amb piscina cada dia.

  • Dies: del 5 al 23 de juliol 2021. Inscripció per setmanes.
  • Horari: 09:00 a 13:30.
  • Acollida matí: 08:00 a 09:00.
  • Destinataris: nois i noies de 3EP a 3ESO.
  • Lloc: Instal·lacions de l’Escola Daina-Isard
  • Entitats organitzadores: AEEDI i Club Tennis Taula Olesa

 

Aquest estiu 2021 l’activitat encara pot estar afectada en més o menys mesura a les restriccions COVID. Per tant, sempre que la situació sanitària i el marc legal que hi hagi ens ho permeti i la puguem assumir, és voluntat nostra realitzar l’Escola d’Estiu de Tennis Taula prenent, això sí, totes les mesures que en cada moment es determinin i adequant les activitats per a garantir la màxima seguretat de tots els participants, les seves famílies i els entrenadors i entrenadores.

Com no pot ser d’altra manera, totes les famílies que decidiu portar els vostres fills i filles, haureu d’atendre totes les mesures que es vagin marcant i que seran d’obligat compliment per a tots i totes.

Totes les entitats d'Olesa de Montserrat que realitzarem activitats d'estiu continuarem treballant conjuntament amb l'Ajuntament, perquè entre totes puguem planificar les mesures, analitzar cada una de les necessitats i garantir que estem en disposició de fer les activitats amb seguretat.

Important: Abans de l’inici de l’activitat, les famílies inscrites rebreu un document amb totes les recomanacions i mesures que marquin les institucions sanitàries i el marc legal per tal de realitzar l’activitat de manera segura.

 

La inscripció es fa per setmanes senceres. 

  

Setmana Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
           
A 5 6 7 8 9
B 12 13 14 15 16
C 19 20 21 22 23

 

QUOTES del campus d'Estiu de Tennis Taula

Les quotes inclouen totes les activitats.

 

  Matins (9h-13.30h)
1 setmana 88€
2 setmanes 176€
3 setmanes 250€


Servei de menjador: 36€ per setmana.
Servei d’acollida: 18€ per setmana.

Jugadors AEEDI i socis CTTO 10% descompte, cooperativistes 5% descompte, excepte servei menjador i acollida matí.

 

Per apuntar-se i més informació:

Podeu omplir el següent formulari o bé, adreçar-vos a:

[Formulari d'inscripció]

  • Oficina de l'AEEDI - Salvador Bassó, director esportiu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Últim dia d'inscripció: 11 de juny
  • Les famílies interessades a acollir-se a les beques per les activitats d’estiu cal fer la inscripció abans del 21 de maig. Per sol·licitar informació sobres les beques cal que us adreceu a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

ACTIVITATS OBERTES A TOTHOM, NO CAL SER ALUMNE DE L'ESCOLA

Comptem amb la teva participació, t'hi esperem!